MAKEMAKE – Förändra mitt liv men inte min stil

DK007-2018 MAKEMAKE – Förändra mitt liv men inte min stil
LÄS MER…

01 Ingen kvar att ringa
02 Work II (feat. Junior Karlsson)
03 Riksväg 20 Revisited
04 Gummi
05 Medicin
06 Ufo Legal
07 Vi stod vid en vägkant
08 Fuck off jag lever
09 Står på hjältars axlar
10 Onda
11 Fist II
12 Ritbordet (feat. Caroline Casper)

EN SKIVA OM SORG, MINNEN, SJÄLVMEDICINERING OCH TROTTOARER. EN SKIVA OM MALMÖ.

“Jag är inte här för att lära dig något. Jag är här för att dom som redan vet för mycket äntligen ska höra någon skrika. MAKEMAKE skapades för att det var tyst. Vi har ingen queer kultur. Det känns som att vi inte ska behöva några queera artister eftersom alla ändå är så moderna och tillåtande. Dom säger att ingen bryr sig och därför ska vi inte bry oss.Men jag bryr mig. Jag tycker det är fattigt. Jag tycker det är långtråkigt. MAKEMAKE skapades för att också monster förtjänar konst. Mitt mission statement är det samma idag som när jag började: NÄR ROBOTARNA TAR ÖVER MÅSTE DET FINNAS BEVIS FÖR ATT VI FÖRSÖKTE LEVA!” mvh Maja

Skriven av Maja MAKEMAKE Karlsson
Inspelad av MAKEMAKE
Producerad av MAKEMAKE och Mathias BISTER Oldén
Mixad av BISTER
Mastrad av Masters of Audio
Sång på Work II av Elin Junior Karlsson
Sång på Ritbordet av Caroline Casper

Scroll Up